(+45) 41 63 69 17 info@petersbilerexport.dk

Profil

Peter’s Biler Export er en familiedrevet brugtvognsforhandler, som bygger på mere end 10 års erfaring i bilbranchen.

Opkøb af biler er vores mission, vores vigtigste opgave er at give dig den bedste pris på markedet.

Vi har et indgående kendskab til bilpriser og autobranchen, som kombineret med vores store erfaring, gør os i stand til at byde på alle typer af biler uanset mærke, model og årgang.

Hos os er det helt gratis at modtage et bud, det eneste du skal for at modtage et bud er enten at skrive til os gennem vores kontakt formular eller kontakte os på telefon.

Når vi har modtaget informationerne vil en af vores vurderingsmedarbejdere lave et markedstjek af den pågældende bil, hvorefter du vil modtage et skriftligt købstilbud fra os. Købstilbuddet vil være gældende i 14 dage efter modtagelsen fra vores side, men helt uforpligtende for dig. Vi vil sørge for at vende tilbage indenfor 24 timer, med et seriøst tilbud.

Biler med et højt kilometertal, en dyr vægtafgift  er måske med til at gøre det lidt svært at sælge bilen på det danske bilmarked. – Derfor vil din bil lige præcis være interessant for os.

Vi køber i gennemsnit over 90 biler om måneden, og med mere end 10 års erfaring i branchen, har vi kompetencer til enhver opgave.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.